Eten bestellen Heerenveen

Spareribs | Burgers | Saté | Lunch

Eten bestellen en gratis laten bezorgen in Heerenveen? Het kan bij Sportstad Café!

Eten bestellen in Heerenveen

In het hart van Sportstad Heerenveen vindt je het Sportstad Café. Hier kan je lunchen, dineren en borrelen in een sfeervolle trendy ambiance. Geen puf of zin om de deur uit te gaan? Je kan ook eten bestellen en laten bezorgen. In Heerenveen bezorgen wij zelfs gratis!

De meest populaire gerechten van Sportstad Café kan je nu ook laten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het Saté menu of de beste spareribs van Friesland met Tennessee Glaze saus.

Wij houden ons strikt aan de corona maatregelen. Dit houdt in dat wij bezorgen met gepaste afstand en geen contact betalingen aannemen. U kunt in de shop betalen met iDeal!

Kijk gerust even rond in onze online shop voor alle gerechten en drankjes!

Lunch bestellen Heerenveen

Stel je eigen lunch samen! Met onze lunch deals kan jij je eigen lunch samenstellen aan de hand van een aantal opties. Zo heb je bij Lunch deal 1 keuze uit verschillende Smoothies, broodjes en twee soepen. Deze kan je uiteraard online bestellen en gratis laten bezorgen in Heerenveen op je werk of bij je thuis.

Bij Lunch deal 2 heb je de keuze uit onze Smoothies, verschillende uitgebreide salades en twee soepen. Hier krijg je broodjes met kruidenboter en aioli bij.

Lunch bestellen
lunch bezorgen Heerenveen