Eten bestellen Heerenveen

Spareribs | Burgers | Saté | Lunch

Eten bestellen en afhalen in Heerenveen? Het kan bij Sportstad Café!

Eten bestellen in Heerenveen

In het hart van Sportstad Heerenveen vindt je het Sportstad Café. Hier kan je lunchen, dineren en borrelen in een sfeervolle trendy ambiance. Geen puf of zin om de deur uit te gaan? Je kan ook eten bestellen en afhalen. In Heerenveen bezorgen wij zelfs gratis! Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk om een bestelling af te halen in het restaurant.

De meest populaire gerechten van Sportstad Café kan je nu ook laten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het Saté menu, de beste spareribs van Friesland met Tennessee Glaze saus of een van de hamburgers met een frisse salade en oerfriet met mayonaise.

Wij houden ons strikt aan de corona maatregelen. Dit houdt in dat wij bezorgen met gepaste afstand en geen contante betalingen aannemen. U kunt in de shop betalen met iDeal!

eten bestellen Heerenveen

Lunch bestellen Heerenveen

Stel je eigen lunch samen! Met onze lunch deals kan jij je eigen lunch samenstellen aan de hand van een aantal opties. Zo heb je bij Lunch deal 1 keuze uit verschillende Smoothies, broodjes en twee soepen. Deze kan je uiteraard online bestellen en gratis laten bezorgen in Heerenveen op je werk of bij je thuis.

Bij Lunch deal 2 heb je de keuze uit onze Smoothies, verschillende uitgebreide salades en twee soepen. Hier krijg je broodjes met kruidenboter en aioli bij.

Eten bestellen in Heerenveen doe je bij Sportstad Café! Kwalitatief top eten voor een eerlijke prijs!

Lunch bestellen

lunch bezorgen Heerenveen