Vergaderlocatie Heerenveen

Coronaproof | Lunch | Drankjes | Faciliteiten

Vergaderlocatie in Heerenveen nodig? Het kan bij Sportstad Café!

Vergaderlocatie Heerenveen

In het hart van Sportstad Heerenveen vind je het Sportstad Café. Hier kan je lunchen, dineren, borrelen en vergaderen in een sfeervolle trendy ambiance. Hiermee is Sportstad Café de ideale vergaderlocatie voor kleine en middelgrote groepen in Heerenveen.

Lunchen of borrelen vooraf, tijdens of na vergadering of meeting? Geen probleem. Wij ontzorgen jou volledig met een uitgebreid of eenvoudig arrangement! De mogelijkheden op het gebied van vergaderen en events zijn zeer uiteenlopend, mede dankzij de catering die op locatie aangeboden kan worden. Deze unieke vergaderlocatie in Friesland zet aan tot inspiratie en nieuwe inzichten!

Coronaproof vergaderen in Friesland? Neem gerust contact met ons op!

vergaderlocatie Heerenveen Friesland

Lunch bestellen Heerenveen

Stel je eigen lunch samen! Met onze lunch deals kan jij je eigen lunch samenstellen aan de hand van een aantal opties. Zo heb je bij Lunch deal 1 keuze uit verschillende Smoothies, broodjes en twee soepen. Deze kan je uiteraard online bestellen en gratis laten bezorgen in Heerenveen op je werk of bij je thuis.

Bij Lunch deal 2 heb je de keuze uit onze Smoothies, verschillende uitgebreide salades en twee soepen. Hier krijg je broodjes met kruidenboter en aioli bij.

Eten bestellen in Heerenveen doe je bij Sportstad Café! Kwalitatief top eten voor een eerlijke prijs! Een lunch is ook prima te combineren met een meeting/vergadering!

Lunch bestellen

lunch bezorgen Heerenveen