Spareribs bestellen Heerenveen

De beste spareribs van Heerenveen Friesland

Spareribs Heerenveen

In het hart van Sportstad Heerenveen vindt je het Sportstad Café. Hier kan je lunchen, dineren en borrelen in een sfeervolle trendy ambiance. Geen puf of zin om de deur uit te gaan? Je kan ook de lekkerste spareribs van Friesland bestellen en laten bezorgen. In Heerenveen bezorgen wij ze zelfs gratis! Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk om een bestelling af te halen in het restaurant.

Onze spareribs worden langzaam gegaard en zijn daarom super mals. Samen met een Tennessee Glaze saus is het een echte Amerikaans gerecht.

Wij houden ons strikt aan de corona maatregelen. Dit houdt in dat wij bezorgen met gepaste afstand en geen contante betalingen aannemen. U kunt in de shop betalen met iDeal!

Kijk gerust even rond in onze online shop voor alle gerechten en drankjes!

Spareribs bestellen in Groningen? Check dan deze site!

spareribs bestellen bezorgen Heerenveen Friesland

Lunch bestellen Heerenveen

Stel je eigen lunch samen! Met onze lunch deals kan jij je eigen lunch samenstellen aan de hand van een aantal opties. Zo heb je bij Lunch deal 1 keuze uit verschillende Smoothies, broodjes en twee soepen. Deze kan je uiteraard online bestellen en gratis laten bezorgen in Heerenveen op je werk of bij je thuis.

Bij Lunch deal 2 heb je de keuze uit onze Smoothies, verschillende uitgebreide salades en twee soepen. Hier krijg je broodjes met kruidenboter en aioli bij.

Eten bestellen in Heerenveen doe je bij Sportstad Café! Kwalitatief top eten voor een eerlijke prijs!

Lunch bestellen

lunch bezorgen Heerenveen