Live muziek Heerenveen

Elke laatste vrijdag van de maand in Sportstad Cafe!

Live muziek Heerenveen

Geniet van een avond vol live muziek en entertainment bij Sportstad Cafe in Heerenveen! Elke laatste vrijdag van de maand nodigen we je uit om samen met ons te genieten van de onvergetelijke klanken van Damian, een getalenteerde artiest die onder andere bekend staat als een fantastische Elvis imitator. Hij zal een avond vol Rock and Roll neerzetten waar je nog lang over na zult praten.

  • Artiest: Damian (Elvis Imitator)
  • Datum: Elke laatste vrijdag van de maand
  • Tijd: 16:30 – 19:00 uur
  • Locatie: Sportstad Cafe, Heerenveen
Live muziek Heerenveen Sportstad Cafe

Wat te verwachten

Damian zal je meenemen op een muzikale reis terug in de tijd met zijn verbazingwekkende Elvis imitatie. Bereid je voor op een avond vol Rock and Roll, plezier en geweldige muziek.

Tijdens deze avond maken we gebruik van onze normale menukaart. Geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes terwijl je geniet van de muziek.

Tijdens deze avond van live muziek maken we gebruik van onze normale menukaart. Geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes terwijl je geniet van de muziek van Damian.

Mis deze fantastische avond vol live muziek, lekker eten en geweldige sfeer niet. Nodig je vrienden en familie uit en maak er een onvergetelijke avond van bij Sportstad Cafe Heerenveen!

We kijken ernaar uit je te zien op de laatste vrijdag van de maand!

Met vriendelijke groet,
Het Team van Sportstad Cafe Heerenveen